Vaste LAGE PRIJS per vacature!

Op zoek naar nieuwe collega’s? En is de kwaliteit van sollicitanten niet goed genoeg? En juist die ene ideale kandidaat heeft gekozen voor een andere werkgever, zo frustrerend! Waarom kost het toch zo veel tijd, geld en moeite om een nieuwe medewerker te vinden?

 

Vanaf nu een vaste LAGE PRIJS: € 3000,00 per vacature

Wij bieden per vacature minimaal 2 kandidaten aan, en bij voorkeur meer. Per aangeboden kandidaat is dan sprake van een aantoonbare match van minimaal 80% op het functieprofiel (80% match = wel volledig op het eisen en takenpakket, niet (volledig) op het wensenpakket). Vooraf worden primaire en secundaire voorwaarden met de kandidaat afgestemd. Wij plannen het gesprek in en zijn aanwezig bij het kennismakingsgesprek met de kandidaat. Indien wenselijk bieden wij advies en bemiddeling voor beide partijen vooraf aan een tweede gesprek over primaire en secundaire voorwaarden. Wij begeleiden het gehele wervingsproces van A tot Z, maar de beslissing omtrent de aanname ligt altijd bij jou! En is er sprake van enige twijfel, dan kan je op ons advies rekenen!

 

VEEL service en HOGE kwaliteit voor een LAGE prijs!

Wij geloven dat service en kwaliteit hand in hand gaan met lage kosten. Jouw vacature krijgt onze volledige aandacht en focus. We starten met een inventarisatie bij jou op locatie. Wij bespreken de opzet en de geschiedenis van de vacature met jou. Is de vacature inhoudelijk juist opgesteld en is de tekst wervend genoeg. Vervolgens onderzoeken we gezamenlijk waarom geselecteerde kandidaten niet zijn gesproken of niet zijn aangenomen. Wij toetsen onder meer de toepassing van employer branding en candidate experience en op basis van de uitkomsten doen wij indien noodzakelijk een voorstel met aanpassingen. Wij starten dan onze werving met het aangepaste en verbeterde functieprofiel.

 

Bij deze aanbieding geldt:

  • van toepassing is op operationele functies, vacatures op MBO+, HBO en WO niveau
  • functies betreft op junior, medior, senior en teamleidersniveau
  • een meerprijs voor Teammanagement en Managementniveau
  • dat jij als opdrachtgever minimaal 2, of meer (80%) matchende kandidaten aangeboden krijgt
  • dat jij als opdrachtgever de vaste prijs betaalt voor de geleverde diensten, na afronding van de gehele selectieprocedure met de door IFS Recruitment aangebrachte kandidaten, ongeacht of het een plaatsing is

 

Voordelige oplossing!

Laat deze kans op nieuwe en goede collega’s niet liggen. Waarom nog dubben over de werving van nieuw personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze voordelige kans niet en informeer direct naar de voordelige recruitment oplossingen en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of bel Jeffry Proost onder 036-7670102 of 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up