Tijdelijke recruiter nodig?

Wanneer heb je een interim recruiter nodig?

Als de groei of ontwikkeling van de organisatie zo hard gaat dat er versneld behoefte is aan capaciteit en expertise. Het is dan noodzakelijk dat een interim recruiter zorgt dat op korte termijn de vacatures behandeld en ingevuld worden en de groeistuip onder controle komt. Exact dat is het specialisme van een interim recruiter; het op grote schaal searchen, selecteren, matchen en aannemen; het vinden en binden van nieuwe collega’s! Hiermee neemt de interim recruiter de belangrijkste capaciteitsdruk weg en kan de organisatie zich focussen op groei en doorontwikkeling!

 

Nieuw: een interim recruiter inhuren voor 1 vacature!

Meestal heb je een recruiter nodig voor een paar maanden bij de invulling van veel openstaande vacatures, maar je hebt nog geen ervaring met elkaar en je kent de recruiter niet. Om elkaar beter te leren kennen en om ervaring op te doen met de recruiter bieden wij de mogelijkheid om in eerste instantie een interim recruiter in te zetten voor 1 vacature, bijvoorbeeld voor een moeilijk invulbare vacature. De recruiter zal zich focussen op deze ene en gezamenlijk geselecteerde vacature en zal, op regiebasis, de vacature in behandeling nemen. In deze periode maak je kennis met elkaar en ervaar je de expertise van de recruiter en kan je op basis daarvan besluiten met elkaar verder te gaan, en dan voor een langere inhuurperiode, of met een recruitment abonnement. En anders stopt de samenwerking na deze ene vacature!

 

 

Is het recruitmentproces voor verbetering vatbaar?

Op basis van ervaring en voortschrijdend inzicht ontdekt de interim recruiter tijdens de opdracht aandachtspunten of knelpunten in het recruitment proces. Heeft dat aandachtspunt of knelpunt invloed op het resultaat of kwaliteit van de werving? Speelt het ATS recruitmentsysteem een rol hierin? Is er een achterstand ontstaan in de matching van CV’s op vacatures? Hoe is de verhouding tussen instroom, doorstroom en uitstroom van personeel? Indien gewenst doet de interim recruiter een aantal verbetervoorstellen en kan deze vervolgens voor jou uitvoeren en verankeren. Hiermee kunnen we het recruitmentproces een upgrade geven!

 

Dé ideale interim recruiter beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede collega’s niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van nieuw personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar een direct beschikbare interim recruiter en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of bel Jeffry Proost onder 036-7670102 of 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up