Sourcing voor detacheerders

Wat moet je met een groeiend aantal aanvragen en je hebt de mensen niet? En waar haal je op korte termijn vakkundige nieuwe detacheringscollega’s vandaan? Hoe ga je daarmee om en waar moet je beginnen? Want als je de aanvragen niet invult dan doet de concurrent dat!

IFS Recruitment kent als geen ander de detacheringsmarkt. Er worden extra kwaliteiten gevraagd van detacheringsmedewerkers. Denk bijvoorbeeld aan communicatieve en commerciële vaardigheden, advies en sparringsvaardigheden. IFS Recruitment brengt jarenlange ervaring en een groot netwerk in de detacheringsbranche mee om dit talent te herkennen en te werven! Onze interim recruiter weet ze heel goed uit de markt te vissen en versterkt en vergroot het team aan detacheringsmedewerkers!

 

Portrait of happy woman calling on the phone on the background of business people’s handshake

 

Groeisupport voor detacheerders

Hoe organiseer je de groei aan klanten, de interne groei en hoe manage je de groeiende detacheringspool? En waar moet je beginnen? Want je wilt grip op de groei hebben en kwaliteit naar de klant kunnen waarborgen!

Voor de snel groeiende detacheerder heeft IFS Recruitment dé oplossing voor deze en andere uitdagingen! Onze interim recruiter heeft jarenlange ervaring aan (detacherings)bureauzijde en heeft ervaring met uitdagingen zoals:

  • het op korte termijn werven van nieuwe detacheringscollega’s met hoge kwaliteit
  • standaardiseren en uniformeren van het recruitmentproces- en procedures
  • het recruitmentteam stroomlijnen en verrijken met tips, tricks, kennis en ervaring
  • versoepelen van de samenwerking tussen sales en recruitment
  • overzichtelijke planning van de groeiende pool aan detacheringsmedewerkers
  • inzicht creëren in- en beïnvloeden van de instroom, doorstroom en uitstroom van personeel
  • effectief inzetten van CRM systemen, website en social media
  • account en relatiemanagement

 

 

Dé ideale interim recruiter direct beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede detacheringscollega’s niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van nieuw personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar een direct beschikbare interim recruiter en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of bel Jeffry Proost onder 036-7670102 of 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up