Sollicitatie coaching!

Ben jij een goede kandidaat maar geen goede sollicitant?

Solliciteren is voor bijna iedere sollicitant spannend. Om verschillende redenen wil jij heel graag die baan of opdracht, maar vooral een sollicitatiegesprek, jij kan er nachten van wakker liggen, wat is dat toch zenuwslopend!

En erger nog, soms weet je dat jij een goede match en dus een goede kandidaat bent, maar komt het er niet uit in het sollicitatiegesprek. En die leuke nieuwe baan of opdracht, die gaat aan jouw neus voorbij. En een volgende keer weer solliciteren, nou nee, eigenlijk liever niet!


Investeer nu in jouw loopbaan!

Eens in de zoveel jaar is het gezond, verstandig (vul maar in) om van baan te veranderen of van werkgever te wisselen. Of als ZZP’er loopt jouw huidige opdracht af en zoek je een nieuwe opdracht. Dan komt juist nu net die leuke (droom)baan of opdracht voor jou voorbij! En jij denkt direct, een sollicitatiegesprek, daar bak ik niets van.

De Sollicitatiecoach, exclusief voor jou!

Als je alsnog van plan bent om te gaan solliciteren, doe het dan goed of (nog) beter, en vergroot jouw kans op die nieuwe baan of opdracht! Jij krijgt een maatwerk, op jou en op de vacature/opdracht afgestemd programma. Niet online, niet klassikaal, geen powerpoint-presentaties, geen training en zo. Voor het sollicitatiegesprek krijg je een dagdeel persoonlijke begeleiding, 1 op 1, face to face door een sollicitatiecoach. Specifiek afgestemd op de baan of opdracht die jij ambieert!      

Wij bieden jou 2 modules!

Module 1: De schriftelijke sollicitatie: € 295,00 incl. BTW                        

Jouw profiel; jouw CV aanpassen aan de vacature of opdracht en jouw social media checken zoals LinkedIn, Facebook en Instagram

De sollicitatiebrief en de vacature; telefonisch contact opnemen en sollicitatiebrief er op afstemmen

Module 2: Het sollicitatiegesprek: € 395,00 incl. BTW

Persoonlijke 1 op 1 voorbereiding op het sollicitatiegesprek door een sollicitatiecoach; focus op gesprekstechnieken, en we gaan dieper in op wie jij bent en wat jij doet (branding), jouw gesprekspartners, communicatie en psychologie

Bij een succesvol eerste gesprek bieden wij vervolgens ondersteuning bij het vervolg van de sollicitatieprocedure; een mogelijk tweede gesprek, een assessment, een arbeidsvoorwaardengesprek, opleidingsmogelijkheden en andere secundaire arbeidsvoorwaarden

Jij wordt een betere sollicitant!

Word jij hier enthousiast van? Sterker nog, wil jij nu gaan solliciteren op die leuke (droom)baan of opdracht en heb jij binnenkort een sollicitatiegesprek? App Jeffry Proost direct jouw concrete interesse via 06-46308500!

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up