Betrokken recruiters

Prettig samenwerken met onze recruiters!

IFS Recruitment werkt samen met ondernemende recruiters. Wij hebben inmiddels een netwerk van meer dan 3000 interim recruiters die wij direct kunnen benaderen en bereiken! Iedere recruiter heeft zijn eigen specialisme; in een segment, in een discipline, in een functie of in een niche of één of meerdere denkbare combinaties ervan.

Onze recruiters hunten, searchen, selecteren en matchen en bieden de opdrachtgever 100% matchende professionals. Ze kennen segment specifieke processen, systemen, cultuur en core business van onze opdrachtgevers en voorzien de opdrachtgever van de beste vaste en tijdelijke kandidaten!

 

Business woman with hand extended to handshake - isolated over white

 

Sterk betrokken

Wij geloven in een sterke relatie met onze opdrachtgever. Wij geven de voorkeur aan constructies waarbij de klant de voordelen ondervindt van een intensieve en langtermijnige relatie. In deze constructie werken wij met een vaste recruiter bij een opdrachtgever. Onze recruiter is regelmatig bij de opdrachtgever op locatie en is bekend met het DNA van de opdrachtgever en weet op basis daarvan de juiste kandidaat uit de markt te halen.

 

Dé ideale interim recruitment oplossing beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede collega’s niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van nieuw personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar een direct beschikbare interim recruiter en meer recruitment oplossingen via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of app /sms/ bel Jeffry Proost onder 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up