Projecten en opdrachtgevers

Krijg je op korte termijn te maken met nieuwe projecten? Betreft het veranderingen aan lopende projecten of zijn het nieuwe projecten, onder meer vanwege innovatie? Nieuwe materie waar jij nog geen kennis van of ervaring mee hebt?

Wellicht is het een project die je onmogelijk zelf uit kunt voeren omdat de capaciteit ontbreekt en vraagt om een projectmatige aanpak. Als opdrachtgever kan de voorkeur ontstaan dit met een projectteam van externen op te lossen.

Wij formeren een compleet (klein of groot) team, met gewenste en specifieke expertise om de opdracht te verwezenlijken. Het doel is een geslaagd project, en wij leveren de gewenste expertise, de benodigde capaciteit, directe beschikbaarheid en wij schakelen supersnel.

 

A group of business people in the office.

 

IFS Recruitment heeft inmiddels meerdere keren bewezen grotere teams in te zetten met zeer specifieke expertise op speciale projecten. Als sourcing en recruitment specialist kunnen wij ieder gewenste expertise en capaciteit mobiliseren en als projectteam inzetten met de gewenste projectmanagement methodieken.

Wij werken samen met partners die inhoudelijke expertise en projectmanagement expertise hebben en we kunnen putten uit een netwerk van 2000+ (!) interim recruiters, en gezamenlijk verzorgen wij voor u de gewenste expertise. Zo kunnen we elk gewenste expertise combineren met de inzet van kleine en grote teams.

Wij hebben vanaf 2009 expertise opgebouwd met het plaatsen van tijdelijke en permanente kandidaten op reguliere en grootschalige projecten bij verschillende opdrachtgevers in de onderstaande segmenten:

  • Overheid: Rijksoverheid en gemeentelijke overheid, en meerdere waterschappen
  • Multinationals
  • Energie
  • Bancair
  • (IT) Dienstverlening
  • Detailhandel
  • Zorgsector

 

Dé ideale projectteamoplossing beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede projectcollega’s niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van projectteams? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar deze recruitment oplossing en meer mogelijkheden via jeffry.proost@recruitment.nl of bel / app / sms Jeffry Proost onder 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up