Over ons

Jeffry Proost, passie voor recruitment, empatische sollicitatiecoach en gedreven ondernemer!

LinkedIn profiel: https://www.linkedin.com/in/jeffry-proost-3309545/

Passie voor recruitment!

Vanaf 2000 tot de dag van vandaag bedreven in de arbeidsbemiddeling. Detachering, werving en selectie, het bemiddelen van ZZP’ers, bureau recruitment, corporate recruitment, talent acquisition, sourcing en recruitment business partner. Het geeft mij iedere keer zeer veel voldoening als ik die match heb gemaakt en de kandidaat gaat starten, ongeacht of het vast of flexibel is.

Het geeft voldoening als er een goede relatie groeit tussen werknemer en werkgever, of tussen interimmer/detacheringsmedewerker en de opdrachtgever en de werkrelatie het gewenste resultaat oplevert of zelfs boven verwachting ontwikkelt. Dat deze mensen plezier hebben in hun nieuwe werkrelatie en een goede samenwerking zich ontplooit.

Een drijfveer om diep te gaan voor een kandidaat is dat ik me bedenk dat een kandidaat altijd een individu, een stel, een gezin representeert of mensen zijn die door mijn bemiddeling verder kunnen bouwen aan hun toekomst. Die gedachte geeft me ontzettend veel energie. De drijfveer om diep te gaan voor een opdrachtgever of werkgever is dat je er een knelpunt binnen de organisatie mee kunt oplossen en daarmee de druk kan wegnemen bij de manager.

Momenteel biedt de arbeidsmarkt kansen voor de kandidaat en zijn of haar TALENT, het aantal vacatures groeit snel en er is keus! Dat is de uitdaging voor de werkgever, die moet alle moeite doen om goede en nieuwe collega’s binnen te halen; een fantastische arena om in te werken!

Empatische Sollicitatiecoach

Sinds 2000 tot heden in de arbeidsbemiddeling enkele duizenden sollicitatiegesprekken gevoerd, voorbereid, en als intermediair collega’s en kandidaten geholpen bij de gespreksvoorbereiding en vele gesprekken ook bijgezeten. Al deze gesprekservaring en kennis over communicatie en psychologie breng ik samen en bied ik aan om in te zetten voor sollicitanten. Een sollicitant kan heel goed in zijn of haar vak zijn, maar kan dat niet overtuigende (genoeg) overbrengen in een sollicitatiegesprek. Dat is voor de werkgever en voor de sollicitant een gemiste kans! Met een maatwerk programma en persoonlijke begeleiding help ik de spanning te verminderen en het gesprek beter te laten verlopen.

Gedreven Ondernemer

In 1994 gestart als ondernemer, een familiebedrijf, dat net voor de eeuwwisseling failliet is gegaan. Van 2005 tot eind 2007 als interim recruiter opdrachten uitgevoerd en vanaf eind 2009 tot de dag van vandaag als ondernemer actief in de arbeidsbemiddeling met IFS Interim en IFS Recruitment. Ik ga altijd uit van de klant en marktbehoefte en anticipeer snel op veranderingen in de arbeidsmarkt. Ik houd mij door mijn netwerk goed op de hoogte van (technologische) ontwikkelingen zoals the internet of things, robotisering, social media, artificial intelligence etc.. Ik sta open voor samenwerking en hoop daarvan te leren en mij verder te ontwikkelen. Ik kijk met een open vizier naar de wereld om mij heen wat mij inspireert om te streven naar innovatie in de arbeidsmarkt!

En wie is de mens achter de recruiter en ondernemer?

Geboren in Heteren, Indonesische moeder en Nederlandse vader, opgegroeid in de Zaanstreek, een paar jaar feestelijk gewoond in Amsterdam en sinds 1999 met veel plezier wonend in het pittoreske en o zo gezellige Muiden!

Getrouwd met Mariska, geweldige vrouw en moeder en al jarenlang zelfstandig ondernemer als DTP specialist, http://www.ziezodtp.nl/Welkom.html Ik heb twee opgroeiende en prachtige kinderen, Myrte (2007) en Tobias (2010).

Bourgondisch ingesteld, samen met familie, vrienden en collega’s. Ik vind gezondheid en humor heel belangrijk en ik houd van lekker eten en drinken. Competitief ingesteld en sportliefhebber en actief met tennis, skaten, schaatsen, zwemmen en snowboarden (door het hele jaar heen ;-)). Ik ben een grote fan van de formule 1 én de grootste fan van Corsica niet te vergeten!

https://www.facebook.com/jeffry.proost

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up