Opdrachtgever

GRIP OP GROEI!

In de IT gaan de ontwikkelingen heel erg hard. En u wilt uw klanten blijven bedienen met de modernste communicatie en IT oplossingen. Zo behoudt u uw klanten en krijgt u er wellicht meer als u uw concurrent een stap voor bent of blijft. En daarvoor heeft u collega’s nodig die in het bezit zijn van de meest recente kennis en ervaring en bovendien inzicht hebben in toekomstige ontwikkelingen. En die collega’s wilt u aantrekken als u ze niet in huis heeft. Eigenlijk heeft u een permanente  behoefte aan nieuwe en goede IT collega’s, voor nu en voor de lange termijn.

Nieuw personeel vinden in deze markt lijkt tegenwoordig zo eenvoudig. Met social media en internet is iedere kandidaat binnen handbereik. Waarom kost het toch zo veel tijd, moeite en geld om een goede en nieuwe collega te vinden? Recruitment is geen rocket science, maar het is wel een specialisme. En als het niet tot de corebusiness behoort, dan valt het vies tegen! IFS IT Professionals heeft zijn roots in de IT en met name in IT recruitment. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het hunten naar en plaatsen van IT professionals bij eindklanten en IT dienstverleners!

 

Portrait of happy woman calling on the phone on the background of business people’s handshake

 

Kwaliteit van onze dienstverlening uit zich in een tevreden opdrachtgever. Tevreden over het afgeleverde resultaat of de behaalde doelstelling. Tevreden over de professionele onderlinge samenwerking en een duurzame relatie. Om dat te bereiken moet onze organisatie vanaf het eerste contact tot het einde van de opdracht, het gehele proces goed ingericht en georganiseerd hebben en in stappen geborgd hebben. IFS IT Professionals heeft haar interne processen en systemen ingericht en geborgd en monitort samen met collega recruiters de kwaliteit van onze dienstverlening.

Om GRIP OP GROEI te houden bieden wij u met INSIDE-OUT sourcing de ideale combinatie aan modules. Lees meer over de voordelen van INSIDE-OUT sourcing

U kunt tevens telefonisch contact met ons opnemen via 036-7670102 of email het functieprofiel of uw wensen aan info@ifsitprofs.nl

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up