Neem een corporate recruiter in dienst!

Staan er momenteel vacatures te lang open en zit er weinig of geen beweging meer in? Nog langer wachten en hetzelfde blijven doen brengt geen verandering! Recruitment is een geen rocket science, maar het is wel een specialisme. En als het niet tot de corebusiness behoort, dan valt het vies tegen om het juiste talent op tijd te vinden.

Het is voor ambitieuze en snel groeiende organisaties niet werkbaar om vacatures lang open te laten staan. Werkdruk kan te hoog oplopen met als gevolg tijdelijke uitval binnen de huidige bezetting, of in het ergste geval uitstroom! En hoe langer deze vacatures openstaan, hoe groter de kans dat een concurrent in de markt de kandidaat wel heeft binnengehaald. Hoe kan je voorkomen dat je achter het net vist?

 

Een collega corporate recruiter is dan niet alleen van harte welkom maar pure noodzaak!

 

Voor snel groeiende bedrijven heeft IFS Recruitment de oplossing! Wij searchen en werven voor jou de juiste corporate recruiter. Wij hebben een groot netwerk opgebouwd van duizenden direct benaderbare recruiters en met socal media vergroten wij op dagelijkse basis ons netwerk. Wij beseffen als geen ander dat een corporate recruiter die bij jou in dienst komt, expertise en een netwerk met zich meeneemt die aansluit op de core business van jouw bedrijf en significant bijdraagt aan de groei van de organisatie.

 

 

 

IFS Recruitment werft dé ideale corporate recruiter voor jou!

Laat deze kans op een nieuwe en goede collega recruiter niet liggen! Waarom nog dubben over lang openstaande vacatures en een personeelstekort? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar de voordelige recruitment oplossingen en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of app / bel / sms Jeffry Proost onder 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up