Moeilijk invulbare vacature?

Al een tijd lang staat bij jou die ene vacature open. Je hebt al veel recruitment oplossingen toegepast en desondanks hebben de gesprekken met kandidaten niet het gewenste resultaat opgeleverd. En juist die ene ideale kandidaat heeft gekozen voor een andere werkgever, zo frustrerend! En op dit moment is er geen zicht op nieuwe kandidaten. Hoe los jij dit op?

 

Wij lossen het op, want recruitment is ons specialisme!

Wij halen alles uit de kast en deze moeilijk invulbare vacatures krijgt onze volledige aandacht en focus. We starten met een inventarisatie bij jou op locatie. Wij bespreken de opzet en de geschiedenis van de vacature met jou. Is de vacature inhoudelijk juist opgesteld en is de tekst wervend genoeg. Vervolgens onderzoeken we gezamenlijk waarom geselecteerde kandidaten niet zijn gesproken of niet zijn aangenomen. Wij toetsen onder meer de toepassing van employer branding en candidate experience en op basis van de uitkomsten doen wij indien noodzakelijk een voorstel met aanpassingen. Wij starten dan onze werving met het aangepaste en verbeterde functieprofiel.

 

Business Team Giving One Another High Five

 

Het verschil zit in de details!

Wij bieden per vacature minimaal 2 kandidaten aan, en bij voorkeur meer. Per aangeboden kandidaat is dan sprake van een aantoonbare match van minimaal 80% op het functieprofiel (80% match = wel volledig op het eisen en takenpakket, niet (volledig) op het wensenpakket). Vooraf worden primaire en secundaire voorwaarden met de kandidaat afgestemd. Wij plannen het gesprek in en zijn aanwezig bij het kennismakingsgesprek met de kandidaat. Indien wenselijk bieden wij advies en bemiddeling voor beide partijen vooraf aan een tweede gesprek over primaire en secundaire voorwaarden. Wij begeleiden het gehele wervingsproces van A tot Z, maar de beslissing omtrent de aanname ligt altijd bij jou! En is er sprake van enige twijfel, dan kan je op ons advies rekenen!

 

Je huurt de best mogelijke tijdelijke recruiter specifiek voor deze moeilijk invulbare vacature!

Deze specifieke vacature krijgt de onverdeelde aandacht en inzet van de tijdelijke recruiter! Gelijk aan reguliere inhuur van een tijdelijke recruiter betreft het een inspanningsverplichting op regiebasis. Tussentijds vindt afstemming plaats over het aantal bestede uren. Uurtarief: € 75,00 ex BTW

 

Business meeting in the downtown. Businessmen and business woman

 

Voordelige oplossing!

Laat deze kans op een nieuwe en belangrijke collega niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van personeel voor spilfuncties? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en maak direct gebruik van deze voordelige recruitment oplossing en andere mogelijkheden en neem direct contact op via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of app / bel / sms Jeffry Proost via 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up