Matching

Bent u op zoek naar een leuke en nieuwe collega of naar een tijdelijke en prettige professional?

IFS IT Professionals heeft zijn roots in de IT en met name in IT recruitment. De afgelopen jaren hebben wij ons gespecialiseerd in het hunten naar en plaatsen vanIT professionals bij eindklanten en SAP dienstverleners!

Wij hanteren een unieke selectieprocedure om de kwaliteit te borgen. Wij toetsen bij de selectie de kandidaat op de match; oftewel de kandidaat mag de match bewijzen! Dit garandeert altijd een hoge kwaliteit omdat we geen genoegen nemen met een match minder dan 100%! Bovendien screenen we onze kandidaat IT professional op alle benodigde documenten zoals een KVK uittreksel, identiteitskaart, VAR, VOG, diploma’s, certificaten, assessments etc.. Deze toetsing passen we doorgaans toe op iedere match, ongeacht de discipline, ongeacht het een tijdelijke of vaste betrekking betreft.

 

Attractive woman applicant talking during job interview. Over the shoulder view.

 

Hoeveel keer per jaar wordt uw team structureel of tijdelijk uitgebreid met een IT professional?

Hoe lang duurde het voordat u een echt matchend profiel aangeboden kreeg? Bent u tevreden met de kwaliteit van uw nieuwe of tijdelijke IT professional? Maar bent u ook tevreden met de mens, de persoonlijkheid? Past de IT professional in de cultuur, de organisatie, het team of in het MT?

U stelt hoge eisen aan een nieuwe collega of tijdelijke professional en wij leggen de lat minstens zo hoog met een 100% match! U verwacht van de IT professional een topprestatie. Mede dank zij onze hunting en onze selectieprocedure leveren wij u altijd de best mogelijk matchende IT professional, die dagelijks werkt met uw collega’s, processen en systemen. Uw collega’s, uw team, uw organisatie of uzelf krijgt permanent of tijdelijk één of meerdere nieuwe collega’s erbij. De impact van een nieuwe collega moet positief zijn en het gewenste resultaat opleveren.

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up