Laat vacatures niet te lang open staan!

In 2017 hebben we ruim 10 miljoen werkenden in Nederland, een alltime high! Het aantal vacatures blijft groeien en er ontstaan inmiddels tekenen van arbeidsmarktkrapte.

Het is voor ambitieuze en groeiende organisaties niet werkbaar om vacatures lang open te laten staan. Werkdruk kan te hoog oplopen met als gevolg tijdelijke uitval binnen de huidige bezetting, of in het ergste geval uitstroom. En hoe langer deze vacatures openstaan, hoe groter de kans dat een concurrent in de markt de kandidaat wel heeft binnengehaald. Hoe kan je voorkomen dat je achter het net vist?

Of je nu 1 lang openstaande of uitzonderlijke vacature hebt, of op korte en lange termijn veel nieuwe collega’s zoekt, IFS Recruitment biedt maatwerk en voordelige recruitment oplossingen:

  1. Vaste LAGE PRIJS per vacature!
  2. Interim (corporate) recruiter voor de korte termijn oplossing
  3. Corporate recruiter in loondienst voor de lange termijn oplossing
  4. Recruitment abonnement (RPO)
  5. Tijdelijke recruiter voor 1 vacature!
  6. Shortlist van kandidaten

 

man in his office checking a curriculum vitae

 

Voorkom dat je achter het net vist!

Staan er momenteel vacatures te lang open en er zit weinig of geen beweging meer in? Nog langer wachten en hetzelfde blijven doen brengt geen verandering! Recruitment is geen rocket science, maar het is wel een specialisme. En als het niet tot de corebusiness behoort, dan valt het vies tegen om het juiste talent op tijd te vinden.

IFS Recruitment gaat verder dan het plaatsen van een vacature op de website of social media en reacties afwachten van kandidaten die op zoek zijn naar een andere baan. Wij hunten met name proactief kandidaten met de potentie en bereidheid een volgende stap in zijn of haar carrière te maken. Daarom juist biedt IFS Recruitment op korte termijn meer keus, betere kandidaten en hogere kwaliteit!

 

Voordelige recruitment oplossingen!

Laat deze kans op nieuwe en goede collega’s niet liggen! Waarom nog dubben over lang openstaande vacatures en een personeelstekort? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar de voordelige recruitment oplossingen en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of app / bel / sms Jeffry Proost onder 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up