Geen goede kandidaat meer te vinden?

Op zoek naar nieuwe collega’s? En is de kwaliteit van sollicitanten niet goed genoeg? Of haken sollicitanten tijdens de procedure af?

Nieuw personeel vinden in deze markt lijkt tegenwoordig zo eenvoudig. Met social media en internet is iedere kandidaat binnen handbereik. Waarom kost het toch zo veel tijd, moeite en geld per nieuwe medewerker?

 

Wat doen wij anders?

TALENT aantrekken in de arbeidsmarkt in 2017 vraagt meer dan een ‘werken bij’ website en vacatures via social media verspreiden. Momenteel zijn er meer dan 10 miljoen mensen aan het werk en het aantal vacatures groeit sterk. IFS Recruitment maakt kandidaten bewust van de potentie die de arbeidsmarkt te bieden heeft en de carrièrekansen die ze waarschijnlijk laten liggen. TALENT management vergt een zelfde aanpak als Marketing & Sales management. Kandidaten vinden is niet moeilijk, maar het TALENT er uit filteren is minder eenvoudig.

Kandidaten met TALENT werken veelal in een goede en stabiele werkomgeving. Dit TALENT enthousiasmeren en overtuigen een volgende stap in zijn of haar carrière te maken in een goede arbeidsmarkt is niet eenvoudig. Hiervoor maken wij gebruik van  communicatie en commerciële technieken. Met een communicatie en wervingsplan leggen wij contact met kandidaten. Als we eenmaal contact hebben gemaakt, dan starten we het commerciële traject. Met deze gestructureerde en een prettige aanpak overtuigen wij de latent zoekende kandidaten dat ze klaar zijn voor een volgende stap in hun carrière!

 

Attractive woman applicant talking during job interview. Over the shoulder view.

 

Samengevat:

  • Sourcen / hunten naar matchende kandidaten
  • Wij werken met een gestructureerd communicatie en wervingsplan
  • Kandidaten bewust maken van eigen talent en nieuwe carrière kansen bij een andere werkgever

Wij werven kandidaten met de potentie en bereidheid een volgende stap in zijn of haar carrière te maken!

 

Shortlist van kandidaten

Wij stellen een shortlist samen van kandidaten, minimaal 3 of meer. Wij toetsen bij deze kandidaten of ze interesse hebben in een nieuwe werkgever en verzamelen de noodzakelijke contactinformatie. De opdrachtgever krijgt deze shortlist en kan zelf direct contact zoeken met de kandidaat.

Vaste lage prijs € 599,00 ex btw

 

Dé ideale interim recruitment oplossing beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede collega’s niet liggen! Waarom nog dubben over de werving van nieuw of tijdelijk personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kans niet en informeer direct naar de voordelige recruitment oplossingen en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of app / bel / sms Jeffry Proost onder 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up