Detacheerders, laat aanvragen niet te lang openstaan!

Staan er aanvragen te lang open en kan je geen kandidaat aanbieden op de opdracht? De klant nog langer laten wachten is een open deur voor de concurrent!

Sinds het vierde kwartaal 2016 tot heden zijn er van de circa 400.000 ZZP’ers ongeveer 120.000 die geen nieuwe opdracht hebben gevonden! Niet door een krimp, want de inhuur of detacheringsmarkt groeit nog steeds. De opdrachtgever eist dat de ingehuurde kandidaat op de loonlijst moet staan bij een detacheerder of wordt ingehuurd via een payroll constructie.

Businessman Searching Candidate With Magnifying Glass

Dus hét moment voor de detacheerder om te groeien! Maar wat moet je met een groeiend aantal aanvragen en je hebt de mensen niet? En waar haal je op korte termijn vakkundige nieuwe detacheringscollega’s vandaan? Hoe ga je daarmee om en waar moet je beginnen? Want als je de aanvragen niet invult dan doet de concurrent dat!

Welke oplossing past het best?

Zoek je momenteel meerdere nieuwe detacheringscollega’s of biedt de groei van de organisatie meer uitdaging dan je hebben kan? IFS Recruitment biedt maatwerk en voordelige recruitment oplossingen:

 

  1. Sourcing en groeisupport voor detacheerders
  2. Interim recruiter voor de korte termijn oplossing
  3. Recruiter in loondienst voor de lange termijn oplossing
  4. Recruitment abonnement (RPO)
  5. Tijdelijke recruiter voor 1 vacature!
  6. Shortlist van kandidaten

 

Dé ideale recruitment oplossing beschikbaar voor jou!

Laat deze kans op nieuwe en goede detacheringscollega’s niet liggen. Waar nog dubben over de werving van nieuw personeel? Laat je ontzorgen door IFS Recruitment! Mis deze kan niet en informeer direct naar de voordelige recruitment oplossingen en meer mogelijkheden via jeffry.proost@ifsrecruitment.nl of bel Jeffry Proost onder 036-7670102 of 06-46308500

IFS Recruitment - Transistorstraat 31 - 1322 CK Almere - 036-76 70 102

Log In or Sign Up